Interne Communicatie- U ziet communicatie als fundamenteel voor een efficiŽnt personeelsbeleid?

Communicatie zit in alles. Het heeft een directe impact op de beleving, de betrokkenheid en het welbevinden van uw medewerkers. 

 

Gebrekkige info over een wijziging in uw personeelsbeleid? Een ongelukkig geformuleerde boodschap?  Zaken die dagdagelijks kunnen voorvallen, en waar u het effect ongetwijfeld van begrijpt.

 

Ook bij het ontwikkelen van bestaande of nieuwe bedrijfsprocessen dient u oog te hebben voor uw interne communicatie. Zonder betrokkenheid en gedragenheid van de medewerkers kom je er immers zelden.  Het is dus de hoeksteen van ieder project dat change management vereist. En op lange termijn dus ook voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. 

Net zoals in elk goed huwelijk, is goede communicatie ook in een werkomgeving dus een allesbepalend ingrediŽnt. Maar eerlijk? Je bent er nooit klaar mee. Het is wellicht nooit helemaal perfect.
Onze aanpak

Een bewuste aanpak van uw interne communicatie is van fundamenteel belang voor een oprecht en efficiŽnt personeelsbeleid. Als buitenstaander kunnen wij je helpen om eventuele pijnpunten te detecteren en de juiste onderhoudsbeurt voorstellen. 


Wij kunnen instaan voor:

 

  • Medewerkersbevragingen
  • De opzet van interne communicatiekanalen en -plannen
  • Het uitwerken van een contentstrategie en het realiseren van de effectieve content
  • Change management
  • Ö

Onze Interne Communicatie projecten

Bedrijfswaarden in kaart brengen

voorOmega Pharma - Medgenix
Voor ťťn van mijn klanten gaven we een nieuwe wind aan het HR beleid, door samen met alle medewerkers op zoek te gaan naar die bedrijfswaarden die essentieel zijn voor het welslagen en welzijn van de organisatie.

Corona Crisis communicatie

voorArdo
Iedereen die binnen HR actief was bij de start van de eerst Corona lockdown, weet dat dit een pittige tijd was voor personeelsbeleid.
Engaging People  —  personeelsbeleid, HR communicatie en marketing.