Employer
Branding
Setup

Een analyse en communicatieplan om zelf aan de slag te gaan.
Employer
Branding
Maintenance

We steken de handen uit de mouwen en bouwen concreet aan uw werkgeversmerk.
Employer
Branding
Analysis

Hoe ziet de arbeidsmarkt u echt? Wat zoekt uw doelgroep? Hoe kan u daar op inspelen?
Candidate
Experience
Analysis

Hoe ervaren sollicitanten uw organisatie? Engaging People bevraagt ze!

Engaging People bevindt zich op het kruispunt van personeelsbeleid, communicatie en marketing.

Op zoek naar ondersteuning voor uw HR communicatie of Employer Branding?

Toen ik in 2012 startte met Engaging People, had ik een duidelijk stokpaardje. De interne en de externe communicatie, zelfs de marketing van een bedrijf – en dat allemaal in functie van een sterk menselijk kapitaal.

Waarom externe communicatie? Als recruiter ondervond ik aan den lijve het belang van een positief imago als werkgever bij het aantrekken van talent. En van het benaderen van de arbeidsmarkt met de juiste boodschap.

Maar ik wist ook: het doel van de oefening is niet mensen in huis halen, maar ze daar houden. En vooral ze daar zo goed mogelijk laten functioneren! Een goede interne communicatie is dan onmisbaar. Communicatie zit in alles. Het is een fundamenteel aspect binnen elk personeelsbeleid. Oog voor communicatie is essentieel bij het ontwikkelen van alle bestaande of ontbrekende HR processen.

En zo geschiedde het dus dat ik met als invalshoek communicatie al aan heel wat uiteenlopende HR projecten meewerkte, zowel voor kleine als voor grote organisaties. Een overzicht!   

Wat doet Engaging People?

Erg uiteenlopende HR projecten. U merkt het, ik sta voor oplossingen op maat van uw noden! Bent u specifiek op zoek naar ondersteuning voor uw Employer Branding? Dan laat ik u alvast kennis maken met een aantal mogelijkheden: