Samenwerking op maat. 1 aanspreekpunt binnen een netwerk van HR expertises, ingeschakeld in functie van uw noden.

Gail Dejaegere
HR Generalist & Founder

Ik richtte in 2012 Engaging People op vanuit een passie om te werken op het kruispunt van personeelsbeleid, communicatie en marketing. Sindsdien mocht ik organisaties van alle soorten en maten ondersteunen. Gaandeweg werd ik een echte generalist, maar de voorliefde voor rekrutering, employer branding en interne communicatie blijft overeind. 

Is er een specifieke expertise vereist waar ik zelf niet over beschikt? Is uw project te groot om alleen aan te kunnen? Dan schakel ik graag in overleg met de klant andere freelancers of specifieke dienstverleners in. Alles in functie van een oplossing op maat van uw noden!

Specialiteiten

Rekrutering, Employer Branding, HR-communicatie & Change Management.

LinkedIn

Julie Deneweth
HR- & communicatiespecialist
Schrijft voor en over HR. Begeleidt werkzoekenden in het avontuur dat solliciteren heet. Ijvert voor menselijke communicatie tussen werkgevers en werknemers. Volgt de ins en outs van de freelance community. Met een typische West-Vlaamse nuchterheid en dito accent. Julie ondersteunt organisaties in hun contentstrategie. Wat concreet betekent: copywriting en communicatie binnen een B2B-context. En met een heilig geloof in de kracht van authentieke, transparante HR-communicatie.
Specialiteiten
Copywriting, Contentstrategie, Employer Branding, HR-communicatie, Outplacementcoach, Training
Werken we binnenkort samen?
Engaging People  —  personeelsbeleid, HR communicatie en marketing.