hr communicatie - 360° branding - engaging people
hr communicatie - 360° branding - engaging people

Engaging People op HR Expo


woensdag 5 maart 2014

Op 27 en 28 maart vindt de tweede editie van HR Expo plaats. Waar ik vorig jaar nog een beetje de kat uit de boom keek en enkel als bezoeker op de beurs aanwezig was, ga ik er dit jaar volledig voor. Engaging People zal niet enkel aanwezig zijn met een leuke stand. Op 27 maart om 10u kan je ook deelnemen aan een interactieve workshop, hosted by Engaging People. Allen daarheen!

Tijdens die workshop leggen we de nadruk op het thema: The Candidate Experience. Hoe ervaren jouw sollicitanten het selectieproces? Houden ze hier een goed gevoel aan over of zijn er punten van kritiek die blijven hangen? En met welke informatie treden die sollicitanten eigenlijk naar buiten? Wat vertellen ze aan hun collega's, klasgenoten, vrienden?

Het snel, efficiënt, klantgericht en oprecht opvolgen van sollicitaties: het is niet altijd even evident. Tijdens deze workshop gaan we samen na wat de belangrijke stappen zijn binnen een rekruteringsproces, waar het al eens kan mislopen en wat we daar aan kunnen doen. En dat allemaal zonder met de vinger te wijzen.

Wie zich verder wil verdiepen in deze materie en hier een werkpunt van wil maken, is misschien geïnteresseerd in mijn piloot project omtrent de Candidate Experience. Meer info hierover alvast via deze slideshare presentatie. Momenteel ben ik volop op zoek naar bedrijven die willen meewerken aan een studie rond dit thema. Doel van de oefening is om deelnemende bedrijven meer inzicht te geven in hoe dit aspect van hun HR beleid in kaart te brengen, te evalueren en te versterken. Ik ga op mijn beurt op zoek naar de meest efficiënte wijze om dit te doen.

Kom je ook graag naar HR Expo? Bezoeken is gratis dus gewoon doen! Inschrijven kan gemakkelijk via deze link en aan de hand van mijn uitnodigingscode 30900.

Vragen of meteen meer weten? Bel gerust op 0498 33 33 52 of mail info@engaging-people.be


Nieuws over engaging people, Engaging People, engaging-people, HR communicatie, employer branding, rekrutering, aanwerven, personeelsaanwerving, vacature, arbeidsmarktcommunicatie, HR Expo, workshop