Employer
Branding
Setup

Een analyse en communicatieplan om zelf aan de slag te gaan.
Employer
Branding
Maintenance

We steken de handen uit de mouwen en bouwen concreet aan uw werkgeversmerk.
Employer
Branding
Analysis

Hoe ziet de arbeidsmarkt u echt? Wat zoekt uw doelgroep? Hoe kan u daar op inspelen?
Candidate
Experience
Analysis

Hoe ervaren sollicitanten uw organisatie? Engaging People bevraagt ze!

Is uw eigen denkoefening nog niet rond, dan helpen we u daarbij en werken we samen aan een duidelijk plan van aanpak voor de uitbouw van uw werkgeversmerk.

De Employer Brand Set-Up start bij een grondige analyse van uw huidige merk als werkgever. Net zoals bij onze algemene Employer Brand Analysis, gaan we na welk beeld er leeft over uw onderneming, hoe uw concurrenten zich positioneren op de arbeidsmarkt en waar uw doelgroep naar op zoek is.

Op basis daarvan zijn we goed gewapend om samen met u werk te maken van de concrete communicatiestrategie en -planning voor een employer branding strategie op maat van uw organisatie.

Voor wie?

Voor elke organisatie die zelf van start wil gaan met employer branding en daarbij een neutraal vertrekpunt en houvast kan gebruiken. Voor iedereen die het moeilijk vindt om in te schatten welke communicatiekanalen zullen werken, en daarin niet klakkeloos een communicatiebureau wil vertrouwen.


Employer Branding Setup

Concreet: Wat doen we?

  • We starten met een goede analyse van uw bestaande werkgeversmerk, uw doelgroep en uw concurrenten.
  • We gaan samen met u na wat de beste employer branding aanpak is voor uw organisatie, binnen uw ambities en binnen uw budget.
  • We leveren u een referentiedocument aan voor uw employer branding, in de vorm van een uitgewerkte communicatieplanning: dé rode draad voor uw employer branding traject.
  • Laatste maar belangrijkste stap: u gaat hiermee aan de slag!

Onze benadering


Employer Branding: the Basics (according to us).
Employer branding mag geen 'natte vinger' werk zijn. Wil je echt de voordelen van een sterk werkgeversmerk ondervinden? Dan gaat het om een lange termijn project waar een duidelijke analyse en strategie achter schuilt. We geven je graag onze insteek mee: check out our basic but essential steps to employer branding!