Employer
Branding
Setup

Een analyse en communicatieplan om zelf aan de slag te gaan.
Employer
Branding
Maintenance

We steken de handen uit de mouwen en bouwen concreet aan uw werkgeversmerk.
Employer
Branding
Analysis

Hoe ziet de arbeidsmarkt u echt? Wat zoekt uw doelgroep? Hoe kan u daar op inspelen?
Candidate
Experience
Analysis

Hoe ervaren sollicitanten uw organisatie? Engaging People bevraagt ze!

U nodigt een kandidaat uit voor een verkennend gesprek.
Staat u er dan bij stil dat die persoon een be´nvloeder wordt van uw werkgeversmerk?

Kandidaat-werknemers komen op alle mogelijke manieren in contact met uw organisatie en employer brand. Van mailverkeer en telefonisch contact, tot een persoonlijke ontmoeting en een kennismaking met uw bedrijfsgebouw. Hoe lang duurt het voor het selectieproces doorlopen is? Op welke manier wordt er feedback gegeven?

Er zijn ontelbaar veel aspecten op basis waarvan een sollicitant conclusies kan trekken over uw organisatie als werkgever en evenveel manieren waarop deze persoon die indrukken kan delen op de arbeidsmarkt.

Hij of zij kan de gedroomde ambassadeur worden voor uw organisatie, maar kan er ook voor kiezen collega’s of klasgenoten te ontraden uw organisatie als werkgever te overwegen. Iets wat u absoluut wil vermijden binnen een krappe arbeidsmarkt... Beslist een aanrader dus om hier een duidelijke kijk op te krijgen!

Voor wie?

Voor iedere organisatie die de impact van mond-tot-mond reclame begrijpt op hun Employer Brand én hun Corporate Brand.

 


Candidate Experience Analysis

Concreet: Wat doen we?

Engaging People stelt zich onafhankelijk op en gaat aan de hand van uw input een aantal van uw voormalige sollicitanten bevragen. We overlopen het selectieproces zoals het zich binnen uw organisatie afspeelt en staan stil bij iedere indruk die een sollicitant kan opdoen tijdens uw rekruteringsproces. We brengen meteen ook een aantal opvolgbare metrics in kaart. Voor we van start gaan stemmen we steeds af hoe ver we kunnen gaan in onze analyse en op welke zaken u zeker zicht wilt krijgen.

Op het einde van de analyse krijgt u een verslag met onze bevindingen en aanbevelingen. Vergeet niet, ook door deze analyse uit te voeren, stuurt u een signaal naar de arbeidsmarkt. We zorgen er daarom voor dat de bevraagde sollicitanten voldoende in de watten gelegd worden.

Benieuwd welk imago uw bedrijf heeft en hoe u het kan beïnvloeden? Contacteer ons gerust voor meer informatie


Onze benadering


De Candidate Experience: Let's Analyze.
Over de impact van uw sollicitatieproces op rekrutering, employer branding Ún corporate branding.